P&P služby na Sloven­sku

Společnost Petyovsky & Partners poskytuje své služby také na Slovensku. 

Ve společnosti P&P chápeme, že každý jednotlivec i firma mají jedinečné potřeby. Náš přístup založený na spolupráci v kombinaci s odbornými znalostmi našeho místního partnera vám zajistí řešení šitá na míru pro úspěšnou cestu na Slovensko.

Ať už jste jednotlivec, který se chce přestěhovat, nebo firma, která se pohybuje ve složitém právním prostředí, náš tým je zde, aby vás podpořil na každém kroku.

Imigrační poradenství

Naši zkušení poradci se dobře orientují ve slovenských imigračních zákonech a předpisech. Nabízíme individuální konzultace, které vás provedou procesem žádosti o vízum.

Založení společnosti a změny v obchodním rejstříku

Poskytujeme odbornou pomoc při zakládání společností a při změnách v obchodním rejstříku, ať už zakládáte novou firmu, nebo provádíte změny ve stávající firmě.

Registrace a ukončení podnikání

Nabízíme pomoc ve všech aspektech registrace a ukončení podnikání, od registrace nové firmy až po vyřízení ukončení a pozastavení činnosti.

Pracovněprávní poradenství a mezinárodní vysílání zaměstnanců

Orientujte se ve složitostech pracovního práva s naším odborným poradenstvím. Poskytujeme podporu mezinárodním podnikům, které vysílají zaměstnance do zahraničí, a nabízíme komplexní pracovněprávní poradenství.

Přechodné pobyty pro státní příslušníky zemí třetího světa

Specializujeme se na zprostředkování dočasných pobytů pro osoby ze zemí třetího světa, čímž zajišťujeme hladký a v souladu s předpisy probíhající proces.

Dlouhodobé a trvalé pobyty pro státní příslušníky zemí třetího světa

Naše služby zahrnují pomoc jednotlivcům při získávání dlouhodobých a trvalých pobytů na Slovensku.

Registrace pobytu občanů EU

Pro občany EU, kteří si chtějí na Slovensku zřídit trvalý pobyt, zjednodušujeme proces registrace, abychom zajistili bezproblémový přechod.

Zaměstnanecké karty, oznámení o vyslání, poradenství v HR

Buďte plně v souladu s předpisy a informovaní díky našim službám, včetně poskytování zaměstnaneckých karet, oznámení o vyslání zaměstnanců a personálního poradenství.

Služby vyhledávání ubytování, orientace a asistence při školení

Pro usnadnění vašeho přechodu nabízíme služby, jako je vyhledávání ubytování, orientace a poradenství ohledně možností školní docházky pro vás a vaši rodinu.

Kontaktní informace

V případě dotazů týkajících se našich služeb se neváhejte obrátit na:

Tomáš Petyovský, advokát

Tel: +420 777 329 248

Email: tomas.petyovsky@ppce.cz