Novin­ky

Robert Bezecný je partnerem Petyovský & Partners Expat Tax. Odešel z Deloitte

PPCE - 2022/06/16

Share

Robertovy zkušenosti v oblasti mezinárodního zdanění expatriantů čítají více než 21 let praxe v rámci tzv. velké čtyřky. Bezecný je jedním z předních českých odborníků na otázky přeshraničního zdanění v souvislosti s globální mobilitou firem a pracovníků.

Robert Bezecný bude spolu s více než čtyřicetičlenným týmem poskytovat imigrační a relokační služby zahraničním pracovníkům v ČR a radit expatům primárně v otázkách zdanění, sociálního zabezpečení a zdravotního pojištění zahraničních pracovníků v České republice.

Tyto služby jsou v dnešním světě globální mobility stále více propojené. „Expertní daňové poradenství je logickým rozšířením našich služeb. Relokace zahraničních pracovníků zdaleka nekončí zařízením potřebných pracovních či pobytových povolení, ale i následnou pomocí s životem a prací v Česku,“ říká Mirek Mejtský, jeden z partnerů firmy.

Bezecný bude v čele divize Expat Tax dále odpovědný za oblasti přeshraničního zdanění, dodržování předpisů v oblasti sociálního zabezpečení a poradenství v oblasti odměňování zaměstnanců.

Petyovský & Partners se během své šestileté existence stali imigračním partnerem největších korporací v České republice, malých a středních podniků, nových investorů na českém trhu, ale také českých start-upů, které chystají expanzi do zahraničí.

Share